Депутати Львівської міськради з «ЄС» вимагають негайно розслідувати, хто продав в Іспанію захисні маски

Депутати Львівської міськради з «ЄС» вимагають негайно розслідувати, хто продав в Іспанію захисні маски

Депутати фракції «Європейська Солідарність» у Львівській міській раді вимагають від голови СБУ Баканова негайно розслідувати, хто саме продав захисні маски до Іспанії в той час, коли українцям самим вони були життєво необхідні

Мають нести кримінальну відповідальність як горе-бізнесмени, так і чиновники, які дозволили вивезення життєво необхідних засобів захисту – депутат

Депутати фракції «Європейська Солідарність» у Львівській міській раді вимагають від голови СБУ Баканова негайно розслідувати, хто саме продав захисні маски до Іспанії в той час, коли українцям самим вони були життєво необхідні.

Про це написав голова фракції «Європейська Солідарність» в Львівській міськраді Петро Адамик на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Як би ви поставились до людини, яка під час пожежі продала ваші вогнегасники сусідам, бачачи, що вже й ваш будинок палає? Ви назвали б таку людину обдарованим бізнесменом чи злочинцем?

Про що я? про медичні маски: Не можете знайти маску в аптеці? Нарешті стало зрозуміло чому. Вони за кордоном!» – написав Адамик.

90145306_2798136343587776_685853796965810176_o

Він нагадав, що на початку епідемії коронавірусу, у час, коли в Нові Санжари евакуювали українців з Уханю, Україна продала маски в Іспанію.

«В той же час ми з жахом спостерігали за блискавичним поширенням вірусу в Китаї, ми бачили сотні та тисячі жертв епідемії. Ми розуміли, що рано чи пізно і Україна безпосередньо стикнеться з потребою захищати своїх громадян. І в той самий час хтось – (я переконаний, що суспільство мусить знати прізвища цих «ділків») вирішив нажитись на спільній біді»,- додав він.

За словами депутата, сьогодні кожен ставить собі запитання: невже припустимо заробляти на здоров’ї? «Зі звернень президента, начебто, ні. Проте дійсність показує протилежне! Шановний пане Баканов, настав час відповідей, суспільство потребує пояснень.

Адамик зауважив, що мають нести кримінальну відповідальність як горе-бізнесмени, так і чиновники, які дозволили вивезення життєво необхідних засобів захисту напередодні епідемії і поставили під загрозу життя сотень тисяч своїх співгромадян.

Нагадаємо, в «ЄС» вимагають з’ясувати, хто відповідає за вивезення масок з України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: