Головний розвідник розповів, скільки окупантів залишилося біля кордонів України

Головний розвідник розповів, скільки окупантів залишилося біля кордонів України
Кирило Буданов оцінив сили супротивника біля кордонів
фото з відкритих джерел

Втратили боєздатність станом на зараз 18 батальйонно-тактичних груп

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що ще 86 тисяч російських військових залишаються біля кордонів України. Він сказав про це в інтерв’ю проєкту «Радіо Свобода» «Крим.Реалії».

Він додав, що втратили боєздатність станом на зараз 18 батальйонно-тактичних груп, а повністю знищеними зараз є 13 БТГ армії РФ. Таким чином, за словами голови ГУР, 31 батальйонно-тактична група «фактично повністю втратила свою боєздатність».

«Станом на зараз боєготових підрозділів, які ще ведуть певні дії на території України, залишається 63 батальйонно-тактичні групи. Загалом це 86 тисяч 200 військовослужбовців. Така от цифра зараз залишилася. Це йдеться про всі війська, які задіяні в конфлікті між Росією та Україною», – сказав він.

Нагадаємо, масові втрати, які окупанти зазнають щодня на теренах України, свідчать про непридатність російської армії. Про це заявив прем'єр-міністр Швеції Карл Більдт.

Як відомо, підрозділ Дніпровської зенітної ракетної бригади знищив ворожу крилату ракету над Дніпром. Також українські військові знищили танк ворога на підході до Маріуполя.

Варто зазначити, що чимало російської військової техніки було знищено чи відбито у ворога за ці дні.

Багато «трофеїв» здобуто завдяки вашим повідомленням на офіційний чат-бот: @stop_russian_war_bot

На нього можна надсилати дані про пересування ворожих військ, ДРГ чи агентів. Отриману інформацію спершу перевіряє СБУ, а потім відпрацьовують військові. Це дозволяє нищити ворога більш ефективно. Тож не забувайте про чат-бот, коли побачили підозрілих осіб чи ворожу техніку!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: