По всій Україні екстрені аварійні відключення світла

По всій Україні екстрені аварійні відключення світла
фото ілюстративне

Вимкнення світла дозволить запобігти масштабним пошкодженням у разі влучання ворожих ракет

У зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України по всій країні вводяться екстренні аварійні відключення світла. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. 

ДСНС, електрики і всі служби працюють на місцях попадань.

Раніше стало відомо, що у зв'язку із загрозою ракетного удару по об'єктах енергетичної інфраструктури, енергетики застосовують відключення енергопостачання.

Нагадаємо, в Україні оголошена масштабна повітряна тривога. Низка ділянок залізниці в Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена внаслідок черової масованої російської атаки по енергооб'єктах.

До слова, триває 296-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Григорівка, Виїмка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба, Олександропіль, Новобахмутівка, Невельське, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: