Львівщину вночі атакували 10 «Шахедів»

Львівщину вночі атакували 10 «Шахедів»
Загалом вночі було зафіксовано пуски 36 «Шахедів»
фото ілюстративне

Повітряне командування «Захід» спрацювало стовідсотково

Уночі ворог знову атакував Україну дронами-камікадзе. До Львівщини долетіли 10 «Шахедів». Про це повідомив голова місцевої ОВА Максим Козицький.

Повітряне командування «Захід» на Львівщині спрацювало стовідсотково. Влучань в об‘єкти немає. Жертв чи постраждалих також.

«Дякую нашим захисникам і захисницям на різних напрямках, які відвернули загрозу. Окремо дякую жителям області, які дотрималися інформаційної гігієни і не публікували своїх здогадок, бо це могло допомогти ворогу», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Росія атакувала Київ «Шахедами» у кілька хвиль. Усі виявлені повітряні цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. Ударів по Києву не допущено.

Дрон також було знищено над Чернівецькою областю. У Хотинському районі, де впали уламки збитого вночі ворожого безпілотника, сталося знеструмлення.

Нагадаємо, що загалом вночі було зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків. Усі вони знищені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: