Міністр закордонних справ Угорщини прибув до Києва

Міністр закордонних справ Угорщини прибув до Києва
Петер Сіярто і Дмитро Кулеба

Петер Сіярто візьме участь у засіданні Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва

Сьогодні, 25 червня, у Києві почалося четверте засідання Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва під головуванням міністрів закордонних справ України та Угорщини, яка не збиралася майже сім років. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Радий зустрітися з моїм угорським колегою Петером Сіярто сьогодні в Києві. Ми відроджуємо українсько-угорську міжурядову економічну комісію після майже 7-річної паузи. Пора розкрити справжній потенціал економічного співробітництва між Україною та Угорщиною», – написав Кулеба.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що на зустрічі з головою зовнішньополітичного відомства Угорщини Петером Сіятро говоритимуть розвиток торгівлі та інвестицій між Україною та Угорщиною, що дозволить пом’якшити негативні економічні наслідки коронавірусної кризи для громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: