Буданов та митрополит Епіфаній провели зустріч (фото)

Буданов та митрополит Епіфаній провели зустріч (фото)
Митрополит Епіфаній подякував захисникам Батьківщини за самовіддане служіння й відзначив їх нагородами
фото: pomisna.info

Сторони обговорили війну РФ та процес звільнення українських територій від окупантів

Начальник Головного управління розвідки генерал-лейтенант Кирило Буданов та предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній провели розмову. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Як зазначається, зустріч відбулась у резиденції предстоятеля ПЦУ.  На ній були обговорені актуальні питання:  розв’язана Росією загарбницька війна проти України та процес звільнення українських територій від окупантів.

«Кирило Буданов висловив глибоку вдячність Його Блаженству за всеохопну підтримку духу українського воїнства нашою церквою.  Блаженнійший Митрополит Епіфаній подякував захисникам Батьківщини за самовіддане служіння й відзначив їх нагородами Православної Церкви України», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в зустрічі взяли участь бригадний генерал Дмитро Тімков та заступник голови Синодального управління військового духовенства з міжнародної та міжконфесійної співпраці протоієрей Костянтин Холодов.

Нагадаємо, раніше Буданов пояснив, чому бере участь у бойових діях.

Раніше очільник розвідки заявив, що Росія може вести війну проти України максимум до 2026 року. Людського ресурсу країні-агресору вистачить надовго, а от з економікою та технікою, на його думку, будуть проблеми. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: