На Київщині автомобіль наїхав на людей

На Київщині автомобіль наїхав на людей
20-річний водій намагався здійснити обгін, але допустив наїзд на трьох пішоходів, які переходили дорогу у невстановленому місці - поліція

Від отриманих тілесних ушкоджень загинули всі троє пішоходів - дві жінки та один чоловік - поліція

На Київщині поблизу села Віта Поштова вечері, 19 липня, на автодорозі «Київ-Одеса» в результаті наїзду легкового автомобіля загинули три людини. Про це повідомляє пресслужа поліції Києва.

За попередніми даними правоохоронців, 20-річний водій намагався здійснити обгін, але допустив наїзд на трьох пішоходів, які переходили дорогу у невстановленому місці. Водій автомобіля в момент дорожньо-транспортної пригоди був тверезий.

Зазначається, що в результаті інциденту від отриманих тілесних ушкоджень загинули всі троє пішоходів - 2 жінки та один чоловік. Загиблі були місцевими жителями.

«Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.  286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту» Кримінального кодексу України», - додали в поліції.

Наголошується, що водію загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Наразі водій затриманий та дає покази слідчим. Поліція вирішує питання обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у четвер, 18 липня, на трасі Одеса-Рені сталося зіткнення автомобіля та вантажівки. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули 4 людини. Серед загиблих є дитина. За даними поліції, неподалік від села Удобне зіткнулись вантажівка МАН та автомобіль Volkswagen.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: