Однорічна дитина згоріла разом із наметом. Матір хлопчика затримали (фото)

Однорічна дитина згоріла разом із наметом. Матір хлопчика затримали (фото)
Жінка запалила саморобну пічку та пішла набирати воду до озера, залишивши дитину без нагляду
фото: пресслужби поліції Львівської області

Трагедія трапилася у ромському таборі на Львівщині

У Жидачеві під час пожежі в наметі згоріла однорічна дитина. Про інцидент правоохоронців повідомила матір загиблого хлопчика.

У поліції Львівщини розповіли, що 6 листопада надійшло повідомлення від 23-річної мешканки Закарпаття про те, що в Жидачеві на території табору загинув її однорічний син. Як уточнили Zaxid.net в пресслужбі поліції, йдеться про ромський табір.

«Як встановили правоохоронці, у саморобному наметі з дерев’яним каркасом, обтягнутим поліетиленовою плівкою, жінка запалила саморобну пічку та пішла набирати воду до озера, залишивши дитину без нагляду. Поки матері не було, намет зайнявся і дитина загинула», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали жінку за злісне невиконання батьківських обов’язків, невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше у селі Рокитне Рівненської області трагічно загинула 5-річна дитина. Хлопчик грався сірниками, заліз на горище, де було багато горючих матеріалів (солома, дрова, речі домашнього вжитку) і ненароком підпалив все. Очевидно дитина злякалася вогню і сховалася в кут горища. Врятуватися у хлопчика шансів практично не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: