Окупанти атакували Суми: чоловік втратив дружину, дитину та сестру (оновлено)

Окупанти атакували Суми: чоловік втратив дружину, дитину та сестру (оновлено)
У Сумах внаслідок нічної атаки загинула родина з дитиною
фото: Прокуратура Сумщини

Наслідки ворожої атаки уточнюються

Унаслідок нічної атаки безпілотників по житловому кварталу у Сумах три людини загинули, серед яких 14-річна дитина.  Про це інформує прокуратура Сумщини. 

Зазначається, що 22 жовтня 2024 року близько 00:02 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти атакували безпілотником житловий квартал у місті Суми.

Засіб ураження влучив у приватний будинок, 50-річний чоловік дістав поранення, його 50-річна дружина, 62-річна сестра та 14-річна донька загинули. 

Окупанти атакували Суми: чоловік втратив дружину, дитину та сестру (оновлено) фото 1
фото: Суспільне

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). 

Зазначимо, окупанти завдали 303 удари по дев'яти населених пунктах Запорізької області. Загалом надійшло 77 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Внаслідок ворожої атаки на обласний центр загинули троє людей, а 19 отримали поранення, серед яких – восьмирічна дівчинка.

Нагадаємо, вранці, 21 жовтня, в селищі Глеваха, Фастівського району, Київської області внаслідок влучання уламків безпілотника у п'ятиповерхівку сталася часткова руйнація конструкцій покрівлі будинку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: