Окупанти на Донеччині відкрили зі свого боку КПВВ «Новотроїцьке»

Окупанти на Донеччині відкрили зі свого боку КПВВ «Новотроїцьке»
Українські прикордонники готові пропускати людей через КПВВ «Новотроїцьке» щоденно, однак суміжний блокпост окупантів працює лише щопонеділка та щоп’ятниці

21 серпня окупанти розблокували рух у КПВВ «Новотроїцьке», станом на 12-ту годину на тимчасово окуповану територію заїхали п'ять автомобілів та 79 осіб

Окупанти на Донеччині розблокували рух на КПВВ «Новотроїцьке». Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

«Сьогодні окупанти розблокували рух у КПВВ «Новотроїцьке», станом на 12-ту годину на тимчасово окуповану територію заїхали п'ять автомобілів та 79 осіб, а на контрольовану територію пропущено 2 автомобілі та 14 осіб. Заблокованим з боку окупантів, залишається рух у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка»», - зазначається у повідомленні прикордонників.

Зазначається, що КПВВ «Станиця Луганська» працює у штатному режимі. Станом на 12:00, КПВВ перетнули в обох напрямках 1540 осіб.

Як повідомлялося, українські прикордонники готові пропускати людей через КПВВ «Новотроїцьке» щоденно, однак суміжний блокпост окупантів працює лише щопонеділка та щоп’ятниці. Крім того, в’їхати в ОРДЛО можуть лише ті, кого бойовики внесли у, так звані списки.

Як повідомлялося, 20 серпня окупанти на Донбасі один раз обстріляли українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: