Окупанти на Великдень вбили двох українських дітей: подробиці

Окупанти на Великдень вбили двох українських дітей: подробиці
Вороги перетворили Снігурівку на руїну
фото з відкритих джерел

Окупанти випустили близько 10 ракет С-300 по мирному населенню Снігурівки

У великодню ніч вороги здійснили потужний ракетний обстріл Снігурівки Миколаївської області. У результаті атаки загинули 17-річний хлопець та 18-річна дівчина. Про це інформує Офіс Генерального прокурора, який розпочав провадження.

Відомо, що за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

«Ворожі снаряди поцілили по житлових будинках та об’єктах цивільної інфраструктури. За попередніми даними, окупанти випустили близько 10 ракет С-300 по мирному населенню Снігурівки. На місці події працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, криміналісти та вибухотехніки ГУ Нацполіції в області», – уточнили в прокуратурі.

Додамо, що внаслідок обстрілів Херсону російською армією напередодні Великодня загинули 48-річна жінка та її 24-річна донька.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжували тероризувати обстрілами цивільне населення прикордонних міст і сіл Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Читайте також: Ракетний удар по Слов’янську: вже відомо про 11 загиблих, під завалами ще перебувають люди (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: