Окупанти оскаженіли від акції в українському супермаркеті

Окупанти оскаженіли від акції в українському супермаркеті
Росіяни розхвилювалися через акцію в українському супермаркеті
фото з відкритих джерел

Українці чекають на кримські вина, росіян це роздратувало

Мережа супермаркетів «Ашан» узялася дратувати росіян. Так, у одному з магазинів у Києві покупці помітили стелаж із написом «Кримські вина». Він, щоправда, поки що порожній. «Полиці чекають. І ми чекаємо. Віримо в українських героїв», – свідчить напис на стелажі.

Знімок полиць київського супермаркету потрапив у російський telegram-канал «Новости Крыма» та спричинив справжню істерику в коментарях. Росіяни почали масово писати, що Крим – це Росія, а кримське вино – «не для хохлів».

Окупанти оскаженіли від акції в українському супермаркеті фото 1

«Пусть пьют дешёвый итальянский шмурдяк», «Вот это они в себя поверили, идиоты», «Крым – Россия!», – ідеться у коментарях.

Українців, які обговорюють фото у Facebook, маркетинговий хід розважив та розчулив. Тим паче, що, окрім кримського вина, українські магазини чекають також на «Артемсіль» та томатну пасту «Чумак». 

Окупанти оскаженіли від акції в українському супермаркеті фото 2

«До сліз», «Реву», «Дуже зворушливо», – пишуть вони в коментарях.

Окупанти оскаженіли від акції в українському супермаркеті фото 3

Нагадаємо, мережа супермаркетів «МегаМаркет» наразилася на критику через надмірне використання пластикової упаковки для фруктів та овочів. 

Раніше повідомлялося, що відома мережа супермаркетів здивувала цінами на абрикоси. Дороговизну окремих овочів та фруктів у «Сільпо» намагаються замаскувати за допомогою хитрих маркетингових ходів. 

Також відомо, що попри те, що зараз триває сезон збору врожаю, в багатьох країнах світу відзначається зростання цін, зокрема на фрукти та овочі. 

Читайте також: Як бути без «Чумака», Sandora та херсонських кавунів? Інтерв'ю з директором мережі Novus

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: