Оприлюднено ім’я загиблого на Донбасі українського військового

Оприлюднено ім’я загиблого на Донбасі українського військового

Олег Ремінний, 1 Окрема танкова Сіверська бригада

Фото: Facebook

Боєць з перших днів, разом з бригадою, боронив кордони країни на Донбасі

4 жовтня на Донбасі, внаслідок ворожого обстрілу, загинув боєць 1-ї окремої танкової Сіверської бригади Олег Ремінний.

Про це повідомляє 1-ша окрема танкова Сіверська бригада у Facebook.

«Із тяжким серцем повідомляємо, що 4 жовтня внаслідок ворожого обстрілу на одній із передових позицій загинув наш побратим і друг, старший солдат Олег Володимирович Ремінний», – повідомили у бригаді.

Олег Ремінний родом зі Шполи, що на Черкащині, призивався на службу у 2017 році механіком-водієм розвідувальної роти 1-ї окремої танкової Сіверської бригади, і з перших днів, разом з бригадою, боронив кордони країни на Донбасі.

«Він був щирим, він був справжнім… Він прагнув миру і для цього виборював Перемогу… Він віддав своє життя за те, у що вірив – за Україну, за свободу і честь українського народу… Олег загинув… Не стало одного з найкращих синів України…Йому було лише 33… І назавжди залишиться…», – написали побратими загиблого бійця.

Як повідомлялося, 4 жовтня, бойовики на Донбасі 32 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: