Переслідування патріотів. Єрмак розказав, хто і як буде контролювати справу Тетяни Чорновол

Переслідування патріотів. Єрмак розказав, хто і як буде контролювати справу Тетяни Чорновол
24 квітня Тетяні Чорновол цілодобовий домашній арешт змінили на нічний (з 22 до 6 години), запобіжний захід має діяти до 8 червня

Громадська Рада братиме участь у «справах» активістів і волонтерів

Громадська Рада, у якій братимуть участь справжні герої війни на Донбасі і авторитетні люди України, розглядатиме справи, подібні до справи пані Тетяни Чорновол.

Про це Єрмак сказав під час онлайн-брифінгу за участю колишнього посла США в Києві, директора Євразійського центру «Атлантичної ради» Джона Гербста.

За словами Єрмака, також ця Громадська Рада працюватиме з матерями героїв, які загинули на Донбасі, візьме під контроль реабілітацію воїнів та обмін полоненими.

«Ми зможемо презентувати її вже до кінця цього тижня», - запевнив керівник Офісу президента.

Нагадаємо, наприкінці квітня Апеляційний суд Києва пом’якшив запобіжний захід колишній народній депутатці від «Народного фронту» Тетяні Чорновол. Цілодобовий домашній арешт змінили на нічний (з 22 до 6 години). Запобіжний захід має діяти до 8 червня.

16 квітня суд «впаяв» екснардепу Тетяні Чорновол два місяці домашнього арешту.

10 квітня після обшуків у Тетяни Чорновол їй оголосили підозру у навмисному вбивстві. Йдеться про смерть учасника списку героїв Небесної сотні Володимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року при пожежі в київському офісі Партії регіонів. Імовірно, співробітник офісу задихнувся під час пожежі.

 Читайте також :

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: