Під час пандемії влада створила колапс в управліннях юстиції (фото)

Під час пандемії влада створила колапс в управліннях юстиції (фото)
На фото черга до відділу державної реєстрації міжрегіонального управління Міністерства юстиції
фото glavcom.ua

Люди з 5 ранку займають чергу, аби потрапити на прийом

Влада примушує людей порушувати карантині норми та вистоювати довгі черги у відділах надання державних послуг. Так, 7 жовтня, у Міністерстві юстиції громадські організації подають відомості про кінцевих бенефіціарів. Натовп утворився чималий, люди займали черги з 5 ранку, а початок прийому з 8.

На фото видно, що у таких умовах дотримуватися правил карантину фактично неможливо. Адже у малому приміщенні велике скупчення людей.

У душному приміщенні люди стоять годинами, щоб потрапити на прийомУ душному приміщенні люди стоять годинами, щоб потрапити на прийом

Нагадаємо, раніше глава Мін’юсту Денис Малюська повідомив, що нарахування штрафів за неподання інформації про кінцевих бенефіціарних власників (КБВ) не розпочнеться з 11 жовтня через низьку пропускну спроможність реєстраційної системи та значний попит на таку реєстрацію.

До слова, в Україні за добу 6 жовтня медики зафіксували 15 125 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Від ускладнень вчора померли 314 людей.

Також, у деяких областях України ситуація з коронавірусом набирає загрозливого масштабу. На цьому тижні у деяких регіонах введуть обмеження для «червоної» зони карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: