Помер багаторічний керівник столичної «швидкої» Анатолій Вершигора

Помер багаторічний керівник столичної «швидкої» Анатолій Вершигора
Анатолій Вершигора понад три десятки років був директором Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва

Лікар відійшов у засвіти у віці 70 років

Після тяжкої та тривалої хвороби на 71-му році життя перестало битися серце директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва Анатолія Вершигори. Про це повідомила у Facebook професорка Ольга Богомолець.

«Не хочу вірити. Такого, як він, більше нема і не буде.. Хочу, щоб кожен з вас побачив його очі і знав, що саме він – Анатолій Вершигора – був тією людиною, яка понад 30 років тримала на своїх плечах роботу Київської швидкої допомоги. І тоді, коли не було медикаментів, і тоді, коли не було бензину, і тоді, коли не було зарплат…

Разом ми пройшли Помаранчеву революцію і Революцію гідності: море крові, поранених і тіл загиблих.. І які б не були політичні розклади на горі – він завжди залишався ЛЮДИНОЮ…», – написала Богомолець.

Заслужений лікар України віддав медичній галузі понад 45 років життя, з них 42 – столичній «швидкій». На посаді директора Центру (раніше головного лікаря Київської станції швидкої допомоги) Анатолій Васильович пропрацював 32 роки.

Про час та місце прощання з Анатолієм Васильовичем обіцяють повідомити пізніше.

Світла пам'ять лікарю…

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: