Пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару у Дніпрі завершено (фото, відео)

Пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару у Дніпрі завершено (фото, відео)
Рятувальна операція тривала три доби
фото: ДСНС

Загинуло 44 особи, з них п’ятеро дітей

Станом на 13:00 17 січня пошуково-рятувальні роботи у м. Дніпро на місці ракетного удару завершено. Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

Як зазначається, врятовано 39 осіб, з них шестеро дітей, загинуло 44 особи, з них п’ятеро дітей, травмовано 79 осіб, з них 16 дітей, отримано 47 повідомлень про безвісно зниклих осіб, з яких 23 особи встановлено загиблими, чотири особи знайдені живими у родичів, в лікарнях.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару РФ по будинку в Дніпрі загинули 40 осіб. Нагадаємо, 14 січня у багатоповерхівку влучила російська ракета.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 17 січня, з-під завалів зруйнованого житлового будинку у Дніпрі рятувальники дістали тіло загиблої дитини.

Раніше повідомлялося, що рятувальна операція у Дніпрі,  де російська ракета влучила у багатоповерховий житловий будинок, тривала понад 60 годин. Уламки зруйнованого будинку розібрані на 90%. Внаслідок ракетного удару РФ по будинку в Дніпрі загинули 40 осіб. Нагадаємо, 14 січня у багатоповерхівку влучила російська ракета.

Дивіться також: Дідусь зниклого під завалами у Дніпрі малюка емоційно звернувся до росіян (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: