Путін ухвалив рішення підірвати Запорізьку АЕС? Соцмережі заявили про загрозу

Путін ухвалив рішення підірвати Запорізьку АЕС? Соцмережі заявили про загрозу
Підрив ЗАЕС підтримує частина керівництва силового та військового блоків
фото ілюстративне

Розвідка запевняє, що хвилюватись через можливий підрив ЗАЕС поки не варто

Російський диктатор Володимир Путін нібито ухвалив рішення підірвати окуповану Запорізьку АЕС. Теракт рашисти планують наприкінці серпня-початку вересня. Про це повідомляє Telegram-канал «Генерал СВР», посилаючись на свої джерела у Кремлі. Попередньо, канал ведеться від імені колишнього генерала Служби зовнішньої розвідки Росії. 

Окрім того, очільник Кремля нібито планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну. 

«Путін активував процес підготовки техногенної катастрофи на Курській АЕС. Днями Путін дав розпорядження відновити підготовку, а реалізація планується на кінець серпня-початок вересня. Декілька спроб «ворожих» безпілотних літальних апаратів, нібито атакувати Курчатов, це не що інше, як провокації, узгоджені у військовим керівництвом, керівництвом ФСБ і особисто з президентом, з метою показати «готовність» української сторони до ядерного терору», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таким чином Путін хоче вийти «зі стратегічного глухого кута», у якому опинився через розв'язану війну в Україні.

«Російським керівництвом подвійну катастрофу буде оголошено «терористичною атакою» на ядерні об'єкти, в чому звинуватить Україну. Путін готовий піти на колосальні жертви серед мирного населення, забруднивши радіацією величезні частини території Росії, України, Республіки Білорусь та інших країн, заради виходу зі стратегічного глухого кута», – зазначають джерела.

Крім того, зазначається, що ці плани диктатора підтримує частина керівництва силового та військового блоків та готує їх до реалізації.

Зазначимо, у Головному управлінні розвідки запевняють, що наразі ймовірність провокацій на Запорізькій атомній електростанції мінімальна, загрози немає. Розвідка зазначає, що росіяни зараз намагаються здійняти паніку серед населення України.

Нагадаємо, нещодавно Росія знову заговорила про ядерну катастрофу на ЗАЕС.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: