Рашисти вигадали схему відбору житла на окупованих територіях

Рашисти вигадали схему відбору житла на окупованих територіях
Окупанти обстріляли газопровід на Запоріжжі, щоб отримати «законну» можливість відбирати залишене житло
фото з відкритих джерел

Мепшканці трьох районів Запорізької області залишилися без газу

Окупанти вирішили використати проблеми із газопостачанням на захоплених ними територіях Запорізької області. Про це повідомив у Telegram міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За словами Федорова, рашисти зумисне обстріляли газопровід, який постачає блакитне паливо до Василівського, Мелітопольського і Пологівського районів. Таким чином, зазначив мер Мелітополя, окупанти отримали підстави відбирати житло, власники якого виїхали на вільну українську територію.

«Тепер для його (газопроводу – ред..) запуску потрібна особиста присутність господарів будинків та квартир. І покинуте житло ризикує бути «націоналізованим», – пояснив міський голова Мелітополя.

Він нагадав, що росіяни неодноразово ігнорували пропозиції української сторони про встановлення режиму тиші для ремонту газопроводу, який вони ж самі й обстріляли. «Як результат - ремонтна бригада потрапила під обстріл», – нагадав Федоров.

Нагадаємо, сьогодні, 10 липня, стало відомо, що окупанти вивозять техніку і військових із Маріуполя на Запоріжжя, посилюючи південний фронт.

А у Мелітопольському районі, за інформацією місцевих ЗМІ, рашистські офіцери ґвалтують своїх солдатів за невиконання наказів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: