СБУ показала ексклюзивне відео обміну 116 українських полонених

СБУ показала ексклюзивне відео обміну 116 українських полонених
СБУ опублікувала ексклюзивне відео сьогоднішнього обміну полоненими
фото: А.Єрмак

Серед звільнених вісім бійців ТрО, семеро з Нацгвардії, шестеро з Нацполіції, п‘ятеро вз ДПСУ, двоє з ВМС та один представник ДСНС.

Служба безпеки оприлюднила ексклюзивне відео сьогоднішнього обміну полоненими. В рамках якого Україні вдалося повернути 116 людей. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Нагадаємо, сьогодні відбувся новий великий обмін полоненими: Україна повернула додому ще 116 наших людей.

Серед них вісім бійців ТрО, семеро з Нацгвардії, шестеро з Нацполіції, п‘ятеро вз ДПСУ, двоє з ВМС та один представник ДСНС.

З них двоє офіцерів та 114 рядових і сержантів.

«Це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Життя кожного українця – найвища цінність. Працюємо над тим, аби виконати доручення президента України і повернути з полону кожного українця!» – йдеться в описі під відео.

Крім того, сьогодні Україна повернула тіла загиблих іноземних волонтерів-добровольців – Крістофера Метью Перрі та Ендрю Тобіаса Метью, а також тіло загиблого воїна-добровольця – українця, який служив у Французькому іноземному легіоні - Кулика Євгенія Олеговича.

Нагадаємо, сьогодні Міноборони Росії заявило про черговий обмін полоненими. З України нібито повернулися 63 російські військові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: