SkyUp: Авіаційна служба України затримала спецрейс Київ-Франкфурт з іноземцями на борту

SkyUp: Авіаційна служба України затримала спецрейс Київ-Франкфурт з іноземцями на борту
Серед пасажирів рейсу PQ907 – іноземні громадяни, громадяни Європейського Союзу, в тому числі дипломати

Рейс був організований для того, щоб допомогти іноземцям повернутися додому

Державна авіаційна служба України затримала виліт спецрейсу авіакомпанії SkyUp Airlines за маршрутом Київ- Франкфурт. Про це повідомляє пресслужба SkyUp Airlines.

Як зазначається, літак повинен був вилетіти 25 квітня о 7:45, однак рейс затримали на декілька годин без повідомлення офіційної причини такого рішення. 

«З незрозумілих для авіакомпанії причин ДАСУ (Державна авіаційна служба України) не видає дозвіл на виконання цього рейсу. Офіційну причину затримки видачі дозволу нам не повідомляють», – йдеться у повідомленні. 

Як стало відомо, серед пасажирів рейсу PQ907 – іноземні громадяни, громадяни Європейського Союзу, в тому числі дипломати. Зокрема, цей рейс був організований для того, щоб допомогти іноземцям повернутися додому. 

«Багато з цих пасажирів добираються додому через Франкфурт транзитом. Для більшої частини пасажирів Франкфурт – не кінцевий пункт призначення, на них ще чекає довгий шлях до своїх країн і міст», – додали у пресцентрі авіакомпанії. 

За даними SkyUp Airlines, вся технічна документація, необхідна авіакомпанії для виконання даного рейсу, в наявності та узгоджена в повному обсязі.

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp відтепер возитиме вантажі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: