У Києві та низці областей лунала повітряна тривога (оновлено)

У Києві та низці областей лунала повітряна тривога (оновлено)
фото з відкритих джерел

Мешканцям «почервонілих» регіонів радили перебувати в укриттях

У Київській та низці північних і центральних областей України приблизно о 00:12 завили сирени повітряної тривоги. Моніторингові канали повідомляють про активність невстановлених ворожих повітряних об'єктів на півночі. Попередньо, ними можуть бути дрони типу «Шахед».

Тривогу оголошували в Київській, Полтавській, Сумській, Чернігівській, Луганській, частині Кіровоградської області та в Криму. На Нікопольщині зафіксовано загрозу артилерійського обстрілу.

Оновлено

Київська обласна військова адміністрація заявила про загрозу атаки дронами та закликала жителів перебувати в безпечних місцях до завершення сигналу тривоги.

«Київська область! Загроза атаки дронами. Сили ППО напоготові», – йдеться в повідомленні.

О 00:35 тривога поширилася на Черкаську та Житомирську області. Після 01:20 тривога охопила Хмельницьку та Рівненську області. О 01:55 тривога поширилася на Тернопільщину.

Мапа тривог виглядала так:

У Києві та низці областей лунала повітряна тривога (оновлено) фото 1

Нагадаємо, завершилася 391-а доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська Федерація продовжує збройну агресію проти України, зосередивши основні зусилля на спробах повної окупації Донецької та Луганської областей у межах адміністративних кордонів. Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та на Авдіївському напрямку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: