У Криму зник трирічний син кримськотатарського політв’язня. Розпочато масштабні пошуки

У Криму зник трирічний син кримськотатарського політв’язня. Розпочато масштабні пошуки

Зниклий Муса Сулейманов

Фото Кримська солідарність

До пошуків залучено волонтерів, кінологів та спецслужби

У п’ятницю ввечері, 24 липня, в анексованому Криму зник трирічний син політв’язня Руслана Сулейманова. Організовані пошуки тривають приблизно добу. Про це повідомила Кримська солідарність у Facebook

Як зазначається, інцидент трапився у селищі Строганівка Сімферопольського району. Хлопчик на ім’я Муса грався у пісочниці біля свого будинку, після чого зник. Останній раз дитину бачили 24 липня приблизно о 18:00. 

На момент зникнення трирічний Муса був одягнений у сіру трикотажну футболку, сині шорти та біле взуття.

Згодом до пошуків підключилися правоохоронці. Зокрема, на місце події приїхали співробітник окупаційної «поліції», «МНС», кінологи. «Поліція» готує запуск квадрокоптера, а жителі півострова збираються в групи, щоб шукати дитину.

Через деякий час, о 22:00 на місце події приїхав пошуково-рятувальний загін «Ліза Алерт» (волонтерське об’єднання, яке розшукує зниклих дітей). 

Пізніше із Севастополя виїхали люди з найпотужнішим у Криму тепловізором. Крім цього, на місце прибув кінний клуб, який приступив до пошуків Муси. Також організовано автобус, який звозить до штабу волонтерів, які виявили бажання допомогти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: