У літаку Зеленського встановлять супутниковий інтернет за 32 млн грн

У літаку Зеленського встановлять супутниковий інтернет за 32 млн грн
На борту літака президента України Володимира Зеленського встановлять супутниковий інтернет

Компанія «Etihad Airways Engineering», яка надаватиме послуги, належить уряду Абу-Дабі

Державний науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки та захисту інформації Держспецзв’язку за результатами тендеру повідомив про намір укласти угоду з компанією «Etihad Airways Engineering LLC» (ОАЕ) про модернізацію зв’язку в президентському літаку за 32,40 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на Prozorro.

За даними системи, протягом року компанія буде модернізувати станцію супутникового зв’язку, котру встановлено на літаку Аirbus 319-115 із заводським номером 3260 і державним і реєстраційним знаками UR-ABA.



Щоб відкрити документ – натисніть на нього

Це один із літаків Державного авіаційного підприємства «Україна» Державного управління справами, яке забезпечує перельоти вищих посадовців держави, зокрема президента Володимира Зеленського.

Модернізована станція Honeywell JetWave (США) забезпечуватиме доступ в інтернет із використанням швидкісних стандартів Inmarsat Аеrо Global Хрrеss service з максимально можливою швидкістю 50 Мбіт/с. Строк гарантійного обслуговування складає два роки. Вартість договору на 15% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 38,01 млн грн. 

Президентський флот складається з трьох літаків: Airbus A319, Ан-148 і Ан-74ТК. Крім того, є ще один вертоліт Мі-8МТВ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: