Українські бійці влаштували «парад» на трофейних танках РФ (фото)

Українські бійці влаштували «парад» на трофейних танках РФ (фото)
Українські військові на трофейних російських танках по передньому краю
фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр

Українські захисники зазначили, що День Перемоги будемо святкувати у майбутньому.

Військові 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр показали, який «парад» вони влаштували 9 травня. Про це повідомляється на Facebook-сторінці бригади.

Українські захисники зазначили, що День Перемоги будемо святкувати у майбутньому. «Його дата ще не визначена, але вона обов'язково буде. Ми докладаємо до цього максимум зусиль», - сказала воїни.

«А поки влаштовуємо військовий «парад» на трофейних російських танках по передньому краю», – повідомили українській військові, оприлюднивши фото.

Як повідомлялося, військові 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького продемонстрували філігранну роботу під час знищення ворожого танка.

Нагадаємо, що 9 травня на Красній площі у своїй промові більшість часу російський диктатор Володимир Путін говорив не про Другу світову війну, а про нинішню агресію проти України, виправдовуючись і прикриваючись «агресивними планами НАТО».

Жодного успіху своєї окупаційної армії, навіть «звільнення Маріуполя», про яке йому доповів ще 21 квітня міністр оборони Сергій Шойгу, Путін не згадав.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: