У Херсоні, Одесі та Миколаєві пролунали вибухи (оновлено)

У Херсоні, Одесі та Миколаєві пролунали вибухи (оновлено)
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Громадянам варто перебувати в укриттях

У Херсоні, Одесі та Миколаєві в ніч на 9 березня було чутно вибухи. Про це повідомило «Суспільне».

За даними видання, спочатку вибух прогримів у Херсоні без оголошення повітряної тривоги. Згодом, під час тривоги, вони пролунали в Одесі та Миколаєві, приблизно о 02:50. Офіційної інформації про наслідки наразі немає.

Вибухи в Миколаєві підтвердив начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет. Деталі встановлюються.

Оновлено

Обстріл Одещини підтвердив голова обласної військової адміністрації Максим Марченко. В області зафіксовано влучання в об'єкт критичної інфраструктури області, також пошкоджені житлові будинки. Постраждалих немає. Наразі діють обмеження електропостачання.

«За результатами роботи підрозділів протиповітряноі оборони є збиття ракет. Триває бойова робота, саме зараз очікується друга хвиля, тому прошу мешканців області знаходитись в укриттях!», – наголосив він.

Нагадаємо, що по всій Україні оголошено повітряну тривогу. Громадянам варто перебувати в укриттях, слідкувати за офіційними повідомленнями та зберігати інформаційну тишу.

До відома, завершилася 378-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Російська Федерація не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України та продовжує вести повномасштабну збройну агресію. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Ворог й надалі порушує норми Міжнародного гуманітарного права, продовжує завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли цивільних об’єктів та будинків мирного населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: