Влада РФ поставила гауляйтерам окупованих територій Луганщини ультиматум

Влада РФ поставила гауляйтерам окупованих територій Луганщини ультиматум
фото з відкритих джерел

Гайдай заявляє, що рашисти однозначно готуються до чогось на східному фронті у лютому

Російська влада поставили гауляйтерам тимчасово окупованих територій Луганщини ультиматум вийти до 1 квітня до адміністративних кордонів області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За словами Гайдая загарбники постановили: «або РФ вийде до 1 квітня до адміністративних кордонів області, або будуть «кадрові рішення».

«Депортація людей з окупованих територій, які проживають недалеко від лінії фронту, триває. Рашисти бояться, що люди передають інформацію про їхнє розташування ЗСУ», – зазначив Гайдай.

Гаток голова Луганської ОВА зазначив, що росіяни найближчим часом завершать навчання «свіжомобілізованих» і, ймовірно, їх потім відправлять в Луганську область. Оскільки ворог готується до наступальних дій в лютому. «Рашисти однозначно готуються до чогось на східному фронті у лютому. В наступному місяці якраз завершується навчальний курс свіжомобілізованих і, скоріше за все, вони приїдуть на Луганщину», – заявив Гайдай.

Нагадаємо, у звіті американського Інституту вивчення війни зазначається, що Росія готується до наступу в  найближчі місяці. На це вказують західні, українські та російські джерела. 

Читайте також: «Нам плевать на ваш трибунал». На чому ґрунтується «безстрашність» Кремля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: