Волонтери передали бійцям на Луганщину Вифлеємський вогонь миру

Волонтери передали бійцям на Луганщину Вифлеємський вогонь миру
Фото: штаб АТО

Традиційна різдвяна церемонія передачі вогню з місця народження Ісуса Христа дійшла до передової

Пластуни та волонтери передали військовослужбовцям оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» священний вогонь. Про це повідомляє міжвідомча мобільна прес-група ОТУ «Луганськ», передає прес-центр штабу АТО.

«Різдвяна традиція розповсюджувати Вифлеємський Вогонь Миру триває в районі проведення Антитерористичної операції. Пластуни та волонтери передали військовослужбовцям оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» священний вогонь та домашні смаколики до святкового столу», - говориться у повідомленні.

Волонтери розуміють важність цього кроку, адже під час свят військовослужбовці перебуватимуть на бойових позиціях та захищатимуть Україну. 
«Із теплом та вдячністю від українського народу передаємо Вифлеємський Вогонь Миру в підрозділ, щоб на Святу вечерю наші військові змогли запалити свічку. Нехай цей вогонь слугуватиме захистом від усього лихого», – відзначив волонтер Андрій Орищенко.

Нагадаемо, міжнародна акція передачі Віфлеємського вогню миру була започаткована у 1986 році. Розповсюдженням Вогню в Україні займаються скаутські організації. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: