З початку доби російські окупанти один раз порушили режим припинення вогню

З початку доби російські окупанти один раз порушили режим припинення вогню
На всіх ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою

Серед українських бійців немає бойових втрат і поранень

У районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях станом на 17.30 22 серпня 2020 року ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

«Від початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, противник здійснив один постріл з ручного протитанкового гранатомета біля Мар’їнки. Військовослужбовці Об’єднаних сил зброю у відповідь не застосовували», – йдеться у повідомленні.

На всіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Як зазначається, в районі проведення операції належно виконують завдання підрозділи ДСНС Об’єднаних сил. Зокрема, сапери розмінували понад дев’ять гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 136 знайдених вибухонебезпечних предметів. Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу вони відремонтували 5 будинків. Ще на 39 об’єктах роботи продовжуються.

А поліцейські зі складу Об’єднаних сил провели оперативно-профілактичне відпрацювання у прифронтових населених пунктах Приазов’я. Було виявлено і вилучили 40 гранат Ф-1 із запалами та два постріли до гранатомету.

Нагадаємо, 22 серпня, поблизу Мар’їнки на Донеччині зафіксовано з боку збройних формувань Російської Федерації один постріл із ручного протитанкового гранатомета.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: