З’явилися супутникові знімки наслідків ракетного удару по Севастополю

З’явилися супутникові знімки наслідків ракетного удару по Севастополю
У тимчасово окупованому Севастополі у Криму міг бути знищений вузол зв'язку Чорноморського флоту РФ
фото з відкритих джерел

Після ракетного удару провалився дах будівлі, в якій був розташований вузол зв’язку Чорноморського флоту РФ

У мережі з’явилися супутникові знімки наслідків ракетного удару, який завдали Сили оборони України по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі. Про це повідомляє проєкт «Схеми» у соцмережі Х.

Порівнюючи супутникові знімки в районі вулиці Руднєва у місті Севастополь за 21 та 24 березня, можна помітити, що після ракетного удару провалився дах будівлі, в якій був розташований вузол зв’язку Чорноморського флоту РФ.

З’явилися супутникові знімки наслідків ракетного удару по Севастополю фото 1

Поряд з будівлею також видно автомобілі пожежних служб.

З’явилися супутникові знімки наслідків ракетного удару по Севастополю фото 2

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Севастополі у Криму міг бути знищений вузол зв'язку Чорноморського флоту РФ, який є важливим елемент для керування військами.

Увечері 23 березня в тимчасово окупованому Криму було оголошено повітряну тривогу, лунали вибухи. Зокрема повідомлялося, що в Севастополі пролунало близько десяти вибухів, а згодом пролунало ще чотири.

Так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу ППО в місті. Згодом він додав, що над Кримом було збито нібито понад 10 ракет, і назвав атаку на Севастополь увечері 23 березня «наймасованішою за останній час». 

До слова, вранці 24 березня в тимчасово окупованому Криму теж пролунали вибухи. За попередньою інформацією, чотири вибухи прогриміли в Сімферопольському районі, ще три – в передмісті Сімферополя. За даними місцевих Telegram-каналі, могло бути влучання в нафтобазу у Гвардійському, що під Сімферополем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: