ЗСУ знищили моторні човни з російськими диверсантами

ЗСУ знищили моторні човни з російськими диверсантами
фото ілюстративне

Ударом ЗСУ «демілітаризовано» 18 окупантів

У районі Великого Потьомкінського острова Херсонської області Сили оборони знищили три моторні човни з диверсійно-розвідувальними групами росіян. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«За відомим всьому світу курсом направлено три переоблаштованих окупантами цивільні моторні човни, разом з ДРГ. 18 рашистів демілітарізовано», – йдеться в повідомленні.

Також минулої доби знищено три зенітно-ракетні комплекси, дві одиниці інженерної техніки, якими ворог облаштовує оборону на лівобережжі, знищено два спостережні пости та склад з боєприпасами. 

Нагадаємо, триває 376-та доба повномасштабного вторгнення Росії в Україну. РФ основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 95 атак противника на зазначених напрямках, зокрема, в районах Білогорівки і Невського Луганської області та Залізнянського, Дубово-Василівки, Оріхово-Василівки, Бахмута та Іванівського на Донеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: