На Херсонщині колаборант Ковальов змушує фермерів сплачувати податки за законами РФ

На Херсонщині колаборант Ковальов змушує фермерів сплачувати податки за законами РФ
фото: pravdatutnews.com

В області окупанти викрали та знищили весь врожай пшениці, соняшника й кукурудзи

Окупаційна влада на Херсонщині змушує фермерів реєструватися та платити частину доходів на їх користь. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Відомо, що колаборанта Олексія Ковальова окупаційна влада призначила так званим «міністром аграрної політики Херсонщини». Наразі він змушує місцевих аграріїв реєструватися в окупаційних органах та сплачувати «податки» за російським законодавством.

Крім того, як повідомляють в ОВА, на Херсонщині окупанти позбавили велике фермерське господарство можливості здійснювати господарську діяльність. Окупанти викрали та знищили весь врожай пшениці, соняшника й кукурудзи, який зберігався на 11 зернотоках у різних населених пунктах області.

Раніше цього тижня у передмісті Херсона окупанти захопили сільськогосподарську базу. Росіяни викрали два трактори, автомобіль «Камаз» з причепом та іншу дорогу сільськогосподарську техніку. Сума матеріальних збитків становить майже 5 млн грн.

Нагадаємо, окупаційна влада у Херсонській області створила так званий «уряд». Ексдепутат партії «Слуга Народу» і колаборант Олексій Ковальов отримав там «посаду» «заступника голови з питань сільського господарства». Як повідомлялося, директору херсонської «Укрпошти» загрожує тюрма за пособництво Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: