Комітет виборців показав, як нардепи відвідували парламент у січні

Комітет виборців показав, як нардепи відвідували парламент у січні
У січні 2020 року народні депутати продемонстрували досить високі показники присутності на засіданнях Ради
Фото: iportal.rada.gov.ua

У січні було проведено шість пленарних засідань Верховної Ради

Найвищі показники відвідуваності пленарних засідань Верховної Ради в січні показали фракції «Європейська солідарність» та «Слуга народу».

Таку інформацію за даними електронної реєстрації народних депутатів оприлюднив Комітет виборців України

«Серед фракцій та груп Верховної Ради найвищі показники відвідуваності у «Європейської солідарності» та «Слуги народу». В середньому на пленарних засіданнях Ради в січні були присутні 80% депутатів «ЄС» та 79% депутатів «Слуги народу». Дещо нижчі показники присутності в групи «Довіра», 74% депутатів якої були зареєстровані на засіданнях Ради. В середньому відвідували засідання Ради 72% депутатів ВО «Батьківщина» та 71% депутатів «Голосу», - йдеться у повідомленні.

За інформацією КВУ, найнижчий результат у фракції «Опозиційна платформа - За життя» (у середньому на засіданнях у січні були присутні 67% депутатів фракції) та групи «За майбутнє» (59% депутатів).

«За даними КВУ у січні народні депутати продемонстрували досить високі показники присутності на засіданнях Ради. Так, відразу 359 народних депутатів відвідали всі шість пленарних засідань Верховної Ради у січні. Для порівняння: у грудні 2019 р. всі засідання Ради за місяць відвідали лише 240 депутатів, у листопаді 2019 р. – 299», - повідомляє Комітет виборців.
Зазначається, що всього в січні було проведено шість пленарних засідань Верховної Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: