Нардеп від БПП назвав Гройсмана непристойним словом

Нардеп від БПП назвав Гройсмана непристойним словом
Аркадій Корнацький ще донедавна був членом фракції БПП

Аркадій Корнацький розкритикував вчорашній коментар Володимира Гройсмана щодо діяльності Порошенка

Народний депутат Аркадій Корнацький з нецензурними словами прокоментував вчорашню заяву прем’єра Володимира Гройсмана щодо інтерв’ю Порошенка.

Нагадаємо, вчора глава уряду сказав, що йому шкода, що «великою надією і підтримкою людей він (Порошенко – Ред.) пожертвував заради своїх приватних інтересів».

«От же с…а! Його власні «приватні інтереси», тобто всі корупційні ріки, які текли у його власні бездонні кишені, йому не заважали. Одні тільки приватні інтереси Порошенка не дали йому бути чесною людиною!» - написав в Facebook Корнацький.

Також Корнацький додав, що він подасть заяву про відкриття щодо Гройсмана кримінального провадження за приховування злочинів Порошенка. «Нехай розказує слідчим ДБР все, що знає», - написав нардеп. 

Як повідомлялось, 30 липня «Українська правда» опублікувала інтерв’ю з Петром Порошенком, в якому він розкритикував ДБР за витік інформації та заявив, що поліція на виборах працювали проти його політсили.

Володимир Гройсман після цього опублікував в Facebook пост, в якому заявив, що п’ятий президент України «не зробив для себе висновків».

Слід зазначити, що восени минулого року Корнацький заявив, що написав заяву про вихід з фракції БПП. Але офіційно про його вихід було оголошено лише в травні 2019 року, разом з Найємом, Заліщук та Лещенком. В Раду Корнацький потрапив по мажоритарці як кандидат від БПП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: