Прем'єр не звертався до Ради з поданнями на нових міністрів – Разумков

Прем'єр не звертався до Ради з поданнями на нових міністрів – Разумков

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та спікер Ради Дмитро Разумков

Фото: ЕРА

Спікер парламенту заявив, що поки зарано прогнозувати, що буде або не буде розглядатися на позачерговому засіданні

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що прем'єр-міністр не звертався до парламенту з поданнями на посади міністрів чи іншими кадровими змінами.

Про це Разумков сказав ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Станом на сьогодні прем’єр-міністр України не звертався до Верховної Ради з якимись поданнями про тих чи інших міністрів або якісь інші кадрові пропозиції чи зміни, тому сьогодні прогнозувати, що буде або не буде розглядатися на позачерговому засіданні, поки що зарано», - сказав Разумков.

Також спікер пояснив, що перелік питань для розгляду на позачерговому засіданні буде зрозумілий зі звернення президента, якщо його ініціюватиме саме він, або з листа, підписаного щонайменше 150 депутатами.

Напередодні Разумков заявляв, що Верховна Рада може зібратися на позачергове засідання парламенту наприкінці нинішнього тижня - 9 або 10 квітня.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що в рамках боротьби з коронавірусом пенсіонерам виплатять тисячу гривень.

Пенсійний фонд України готовий почати виплату одноразової грошової допомоги у розмірі тисяча гривень після того, як Верховна Рада передбачить ці кошти в державному бюджеті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: