Президент хоче застрахувати вчителів на випадок хвороб

Президент хоче застрахувати вчителів на випадок хвороб
Фото president.gov.ua

Сума страховки поки не повідомляється

Президент України Зеленський заявив, що влада буде максимально покращувати умови, в яких трудяться працівники сфери освіти. За його словами, йдеться не тільки про фінансове забезпечення, а й про повагу, умови роботи. Президент акцентував увагу на питанні страхування педагогів та учнів. 

Про це глава держави сказав під час зустрічі з вчителями та директорами шкіл з нагоди Дня працівників освіти, яка відбулася в Національному комплексі «Експоцентр України» у Києві, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський зауважив, що питання страхування освітян і учнів стало особливо актуальним з початком навчального процесу. Наразі потрібно зрозуміти можливості, вартість і терміни, в які це можна зробити, відзначили в Офісі.

«Питання, яке піднімається, – це застрахувати всіх. Ми ж бачимо статистику й бачимо, що вчителі – в групі ризику. Треба подумати над страхуванням для них, щоб вони розуміли, що ми турбуємося про них, почувалися в безпеці», – наголосив президент.

Крім того, порушувалися питання підготовки нових педагогів, а також збереження сільських шкіл під час децентралізації. Президент України розуміє, що школи – основа села, а тому їх необхідно зберігати та розвивати.

Нагадаємо, сьогодні в Україні святкують День вчителя.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: