Радник Банкової висміяв заяву Захарової стосовно Ізраїлю

Радник Банкової висміяв заяву Захарової стосовно Ізраїлю
Подоляк натякнув, що такі заяви, які робить Захарова, можливі хіба що під дією наркотичних речовин
фото з російських ЗМІ

Неадекватне висловлювання речниці МЗС Росії Захарової викликало відповідну реакцію Офісу президента

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter посміявся із заяви офіційної представниці міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової.

Нагадавши, що Захарова заявила про ізраїльських найманців, які нібито воюють разом із «нацистами» з «Азову», Подоляк згадав іншу новину, пов’язану з Росією.

Йдеться про те, що у квітні в Естонії були заарештовані 3,5 тони контрабандного кокаїну, який транспортували до Росії. «Здається, дефіцит кокаїну змусив працівників МЗС перейти на щось важче», – іронічно зазначив Михайло Подоляк, натякнувши, що подібні заяви можна робити лише під дією наркотичних речовин.

Радник голови Офісу президента опублікував і англомовний варіант свого посту-стьобу над неадекватністю заяв зовнішньополітичного відомства країни-агресора.

Нагадаємо, речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, нібито російська сторона має відеодокази участі «ізраїльських найманців» у війні проти Росії, зокрема, що ізраїльтяни воюють пліч-о-пліч із «нацистами» з полку «Азов».

Додамо, що МЗС Росії уже вляпалося у антисемітський скандал, коли голова відомства Сергій Лавров порівняв Володимира Зеленського із Адольфом Гітлером, заявивши, що у фюрера нацистської Німеччини також були єврейські предки.

Ізраїльська влада вкрай обурилася такій заяві та більше не планує зберігати нейтралітет щодо війни Росії в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: