Разумков відкрив шосту сесію Верховної Ради

Разумков відкрив шосту сесію Верховної Ради
Депутати після канікул повертаються до роботи
Фото: Дзеркало тижня

Депутати планують розглянути низку законопроєктів

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив шосту сесію парламенту дев’ятого скликання.

Як писав «Главком», сьогодні депутати розглянуть низку законопроєктів. Так, у першому читанні законопроєкт №5324 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питання розроблення порядку присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань педагогічним працівникам». Також зареєстровано альтернативний законопроєкт.


У другому читанні парламент розгляне проєкт закону №4416-1 «Про внесення змін до закону України «Про індустріальні парки», спрямований на залучення інвестицій до промислового сектору економіки шляхом запровадження стимулів у індустріальних парках».

За основу депутати розглянуть законопроєкт №5467 «Про формування та розміщення державного та/або регіонального замовлення на підготовку фахівців з вищою, фаховою передвищою освітою, наукових, науково-педагогічних кадрів, кваліфікованих робітників та слухачів підготовчих відділень закладів вищої освіти, на післядипломну освіту».

Також у першому читанні Рада розгляне проєкт закону №5641 «Про внесення змін до деяких законів України щодо військової освіти та науки».

У другому читанні народні депутати розглянуть законопроєкт №4236 «Про внесення змін до деяких законів України щодо активізації діяльності наукових парків».

У першому читанні парламентарії розглянуть проєкт закону №5498 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки наукової і науково-технічної діяльності».

Крім того, за основу Рада планує розглянути законопроєкт №5499 «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо підтримки наукової і науково-технічної діяльності».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: