Росія оголосила в Криму мобілізацію військових

Росія оголосила в Криму мобілізацію військових
фото: Головне управління розвідки

Рашисти в примусовому порядку мобілізують військових, які у 2014 пішли зі служби

Кремль вирішив відправити на війну в Україну військових з Криму, що зрадили присязі у 2014 році. Про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

«У квітні вони організували примусову мобілізацію в ЛДНР. Однак, люди почали ховатись, а на фронті ці солдати розбігалися при перших обстрілах. Тому Кремль знайшов нове рішення – мобілізація кримських зрадників 2014 року», – повідомив він.

За словами Андрусіва, всього Україну зрадили близько 14 тис. військовослужбовців.

«За 8 років багато з них демобілізувались і пішли зі служби. Так-от, зараз їх в примусовому порядку мобілізують і поповнюють ними розбиті бригади, які перебувають на відновленні в Криму. Особливість в тому, що зрадники не підлягають обміну. Вони проходять по статті 111 державна зрада, і будуть засуджуватись до 15 років ув’язнення», – додав він.

Як повідомлялося, російські загарбники бояться нічної «партизанщини» і починають вчити українську мову. Окупанти бідкаються на постійні атаки українських захисників на Запоріжжі і вже прощаються фразами «До побачення».

Як повідомлялося, окупований Донецьк залишився без води через примусову мобілізацію фахівців. Відновити роботу мереж немає кому, оскільки всіх працівників водоканалу примусово «мобілізували» до лав окупаційних військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: