Ще один депутат із ОПЗЖ складає мандат – нардеп Гончаренко

Ще один депутат із ОПЗЖ складає мандат – нардеп Гончаренко
фото з відкритих джерел

Суркіс член фракції ОПЗЖ і один з співвласників Динамо Київ

Народний депутат забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» Григорій Суркіс найближчим часом складе депутатський мандат. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

«Григорій Суркіс дуже скоро складе депутатський мандат. Суркіс член фракції ОПЗЖ і один з співвласників Динамо Київ», – написав Гончаренко.

Нагадаємо, колишній член «Опозиційної платформи – За життя» Ігор Абрамович написав заяву про складання мандата. Також народний депутат від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» Олег Волошин написав заяву про складання мандата.

Раніше повідомлялося, що нардепка від фракції «Слуга народу» Мар’яна Безугла відреагувала на ініціативу журналістів позбавити мандатів нардепів-втікачів, які втекли з України перед вторгненням і досі не повернулися. Вона подала звернення щодо порушення дисципліни та норм депутатської етики, недотримання присяги, а також щодо дострокового припинення повноважень народних депутатів України Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: