Соратник Порошенка назвав слабке місце Зеленського-кандидата

Соратник Порошенка назвав слабке місце Зеленського-кандидата
Володимир Зеленський

Ядра прихильників в Зеленського поки що немає, зазначив Кононенко

Перший заступник голови парламентської фракції БПП Ігор Кононенко заявив, що у кожного з топ-політиків є своє стале електоральне ядро – їхні прихильники. Такого ядра у Володимира Зеленського поки що немає – він намагається його сформувати.

Про це Кононенко заявив в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK.

Нардеп, коментуючи відмову лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука брати участь у президентських перегонах, зауважив, що йому невідомо, чи співак надалі підтримуватиме на президентських виборах чинного президента Петра Порошенка. Ігор Кононенко пригадав, як раніше Святослав Вакарчук, складаючи депутатський мандат, оприлюднив заяву, в якій про політику говорилося з огидою.

«Я вважаю, це моє особисте, що політика – це не його», – переконаний перший заступник голови парламентської фракції БПП.

Він зазначив, що якщо позиція Вакарчука стосовно політики змінилася, то така авторитетна людина в цій сфері буде незайвою. Водночас, наголосив він, співак для себе має вирішити, що він постійно займатиметься політикою, а не творчістю.

Що ж до ще одного кандидата на пост президента – Володимира Зеленського, як зазначив Ігор Кононенко, «фактор Зеленського» є незрозумілим.

«У кожного з політиків із топ-5 чи топ-7 є своє стале електоральне ядро – їхні прихильники. Кожен із них намагається це поле розширити. Ядра в Зеленського поки що немає. Він намагається його сформувати. Чи вдасться це йому, чи не вдасться, які кроки він буде робити вже не як комік, а як серйозна людина, яка говорить конкретні серйозні речі? Політик, хоче він чи не хоче, зобов’язаний відповідати на конкретні серйозні запитання. А тут із «шуточками-прибауточками» важко буде», – спрогнозував Кононенко. 

Нагадаємо, Зеленський у свій день народження прийшов у ЦВК  для реєстрації кандидатом у президенти України.

До слова, 24 січня Зеленський подав електронну декларацію за 2017 рік.

Нагадаємо, кампанія з виборів президента України стартувала 31 грудня 2018 року.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, що його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Президентські вибори призначено на 31 березня.

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: