В Amnesty International відмовилися від участі у Мінських переговорах через те, що це - політика

В Amnesty International відмовилися від участі у Мінських переговорах через те, що це - політика
Оксана Покальчук

«Наші коментарі не залежать від якихось обставин або того, подобається нам щось чи ні»

В Amnesty International відмовилася від участі у Мінських переговорах через те, що це – політика. Таке пояснення надала в інтерв’ю «Главкому» виконавчий директор правозахисної організації Оксана Покальчук.

«Наша структура не коментує політичні питання. Зокрема, саме тому ми не беремо участі в Мінських домовленостях», - сказала Покальчук.

За її словами, в Amnesty International займаються тільки правами людини, і всі коментарі представників цієї організації базуються лише на цьому.

«Наші коментарі не залежать від якихось обставин або того, подобається щось особисто мені чи ні. От прекрасний приклад – Бузина. Він може особисто мені не подобатися як журналіст, мені можуть не підходити його точки зору, стиль роботи, підходи, які він використовував, але я розумію і буду боротись за те, що журналістів вбивати не можна», - пояснила Покальчук.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що переговорний процес щодо врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську не вирішує проблем України і створює ситуацію замороженого конфлікту.

Детальніше читайте в матеріалі «Главкома»: Оксана Покальчук: Якщо Amnesty International критикує Київ, це не означає, що ми працюємо на Москву, Лондон чи Нью-Йорк

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: