Зеленський привітав Джонсона з випискою і побажав здоров’я усім британцям з Covid-19

Зеленський привітав Джонсона з випискою і побажав здоров’я усім британцям з Covid-19
Президент України Володимир Зеленський привітав прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з випискою з лікарні

«Ми бажаємо йому і всім британцям, які страждають від Covid-19, якнайшвидшого одужання» – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський привітав прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з випискою з лікарні і побажав йому і всім британцям з Covid-19 якнайшвидшого одужання.

Про це глава держави написав у себе в Twitter.

«Борис Джонсон повернувся додому! Ми бажаємо йому і всім британцям, які страждають від Covid-19, якнайшвидшого одужання. Ми залишаємося сильними разом!», – написав він.

Як повідомлялося, сьогодні прем’єр-міністра Великої Британії виписали з лікарні Святого Томаса в Лондоні, де він проходив лікування від Covid-19 в інтенсивній терапії.

Борис Джонсон дізнався про те, що інфікований коронавірусом 27 березня. Відтоді він перебував у самоізоляції, але продовжував працювати. Через десять днів політика, у якого зберігалися симптоми, за порадою лікаря доправили в лікарню Святого Томаса в Лондоні. Ввечері 6 квітня Джонсон був переведений у відділення інтенсивної терапії у зв’язку з тим, що його стан погіршився. Увечері 9 квітня політика перевели з реанімації в звичайну палату. Як відзначили в офісі прем’єра, він зараз почувається добре.

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус у світі за станом на ранок 12 квітня складає 1 777 666 чоловік. Найбільше число хворих в США (майже 530 тис.), Іспанії (163 тис.) та Італії (152 тис.). У той же час у всьому світі від коронавірусу померли вже 108 867 людей. Понад 20 тис. померли в США, 19 468 – в Італії, 16 606 – в Іспанії. Від Covid-19 вже вилікувалися 404 372 людей. Найбільше в Китаї – 77 877, Іспанії – 59 109, Німеччині – 57 400.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: