Зеленський відвідав наметове містечко Військово-мобільного госпіталю на Донеччині

Зеленський відвідав наметове містечко Військово-мобільного госпіталю на Донеччині
Зеленський відвідав наметове містечко Військово-мобільного госпіталю на Донеччині
Фото: Офіс Президента

Глава держави висловив вдячність лікарям військового госпіталю за їх роботу, за те, що повертають до життя українських захисників

Президент Володимир Зеленський відвідав наметове містечко для інфекційних хворих на Covid-19 66-го Військово-мобільного госпіталю на Донеччині.

Про це повідомляє Офіс Президента у Фейсбуці.

«Президент України Володимир Зеленський ознайомився з функціонуванням наметового містечка для інфекційних хворих на Covid-19 66-го Військово-мобільного госпіталю», – йдеться у повідомленні.

Президент передав лікарям госпіталю засоби захисту та вручив його працівникам подарунки.

«З порожніми руками не могли приїхати, привезли засоби захисту. Дякуємо вам! Ви знаєте, що ми зараз відправляємо (засоби – ред.) в кожну область, у кожну лікарню, особливо в опорні лікарні, де перебувають саме люди, які захворіли коронавірусною хворобою. І також для нас пріоритет – наші військові лікарі, щоб військових також забезпечити повністю засобами захисту», – сказав Зеленський.

Глава держави висловив вдячність лікарям військового госпіталю за їх роботу, за те, що повертають до життя українських захисників.

«Вдячний за те, що повертаєте до життя наших військових, наших героїв, які захищають Україну, захищають Батьківщину, нашу територію і найголовніше – наших людей захищають», – підкреслив Президент.

Він наголосив, що у госпіталі також надають допомогу цивільним громадянам, які звертаються по неї.

Зеленський вручив працівникам госпіталю цінні подарунки.

66-й Військово-мобільний госпіталь розгорнуто у Покровську Донецької області.

Як повідомлялося, на ранок 11 квітня в Збройних силах України зареєстровано 10 випадків захворювання на Covid-19, з них 1 летальний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: