«Я нарешті одужав»: тренер параолімпійської збірної України здолав коронавірус

«Я нарешті одужав»: тренер параолімпійської збірної України здолав коронавірус
В’ячеслав Загреба впорався з недугою 21-го сторіччя
Фото - Федерація веслування на каное

В’ячеслав Загреба закликав дотримуватися всіх правил карантину

Головний тренер паралімпійської збірної команди України з веслування В’ячеслав Загреба вилікувався від Covid-19. Про це він повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуку», особливо наголосивши на тому, як важливо дотримуватися правил карантину.

«Я нарешті одужав! Я вилікувався від Covid-19! Дуже хочу подякувати всім лікарям, медсестрам, санітаркам, лікарям загальної практики, фармацевтам, благодійникам та іншим співробітникам Національної служби здоров'я, які працюють не покладаючи рук, щоб побороти Covid-19.

Дуже велике дякую моїй родині за турботу і за той фундамент, який ви створили. Дякую всім своїм друзям, моїм колегам за підтримку та допомогу. Кожен ваш дзвінок був маленьким кроком до перемоги над цією потворою.

Від себе особисто хочу сказати, що це підступна хвороба, невідома, але її можливо подолати. Ви повинні зрозуміти, що ні лікарі, ні влада жодної країни світу не мають достатнього досвіду в боротьбі з цим ворогом, а ціна помилки дуже висока – людське життя. Ми всі відповідальні за цей жах. Тому що перемога починається з кожного з нас особисто.

Ми не зможемо подолати цей вірус, доки не будемо виконувати елементарні норми безпеки. Закликаю дотримуватися всіх правил гігієни та карантину, тоді ми зупинимо цю хворобу. Хочу побажати всім міцного здоров’я».

Нагадаємо, що раніше першим з українських спортовців коронавірус подолав баскетболіст В’ячеслав Бобров. На лікування він витратив 3500 гривень (приблизно 127 доларів США).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: