Зеленський у новому відеозверненні оголосив конкурс на посаду свого речника

Зеленський у новому відеозверненні оголосив конкурс на посаду свого речника
Володимир Зеленський подякував українцям за підтримку

Володимир Зеленський пообіцяв українцям не підвести їх

Новообраний президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців, присвячене оголошенню офіційних результатів виборів.

У сьогоднішній даті він побачив деякий символізм. Зеленський зазначив, що 30 квітня 230 років тому відбулася інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона. Зеленський підкреслив, що не порівнює себе з цим великим політичним діячем, тому що ще рано, і процитував Вашингтона: «Трудись, щоб у твоїй душі не згасли ці крихітні іскри небесного вогню, що звуться совістю».

Новообраний президент пообіцяв всім українцям трудитися і не підвести.

Крім того, Зеленський оголосив конкурс на посаду речника Президента і назвав умови:

  • знання мінімум трьох мов, українська і англійська обов’язково;
  • досвід роботи у сфері журналістики чи в публічній сфері;
  • готовність працювати 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Резюме слід направляти на електронну адресу [email protected]

Нагадаємо, сьогодні, 30 квітня, Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати виборів після підрахунку всіх протоколів з мокрими печатками.

Переможцем визнаний Володимир Зеленський, за нього проголосували 13 541 528 виборців (73,22%). За Петра Порошенка - 4 522 450 (24,45%).

У прес-службі Зеленського заявили, що вже чекають на інавгурацію.

Слід зазначити, що офіційним оголошенням результатів виборів президента є опублікування результатів виборів у газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».

Після цього починається відлік 30-денного терміну, коли новообраний президент має вступити на пост. Спікер Андрій Парубій має визначити дату урочистого засідання Верховної Ради. На цьому засіданні  Зеленський складе присягу народові в присутності голови Конституційного суду. Потім представник ЦВК вручить Зеленському посвідчення президента України.

Чинний президент України Петро Порошенко у телефонній розмові привітав Володимира Зеленського з офіційними результатами виборів і домовився з ним про зустріч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: