Депутатка РФ заявила, що з космосу бачила, як «розривалися бомби української армії» на Донбасі

Депутатка РФ заявила, що з космосу бачила, як «розривалися бомби української армії» на Донбасі
Сєрова заявила, що «з борту Міжнародної космічної станції неозброєним оком бачила, як українська армія здійснює справжній геноцид проти власного народу»

Свої заяви депутатка РФ озвучила на засіданні Парламентської асамблеї ОБСЄ в Люксембургу

Депутат Держдуми РФ, космонавт Олена Сєрова на засіданні Парламентської асамблеї ОБСЄ в Люксембургу заявила про те, що вона з борту Міжнародної космічної станції бачила, як розривалися бомби української армії на окупованих територіях сходу України.

Про це повідомляє «Європейська правда».

«Українська армія здійснює справжній геноцид проти власного народу. І це не голослівні звинувачення, це реальні факти. З борту Міжнародної космічної станції неозброєним оком мені довелося побачити, як розривалися бомби і снаряди на території Донбасу і Луганська. І вони летіли з боку розміщення Збройних сил України, а в цей час там гинули беззбройні люди», - зазначила вона.

У свою чергу депутат від Росії Геннадій Онищенко, екссанітарний лікар РФ, який виступав пізніше, розповів про «наявність на території Грузії воєнно-біологічної бази, яка сьогодні несе величезну небезпеку».

«Так ж робота триває в Україні та інших наших пострадянських республіках», - додав він.

Як повідомлялося, 6 липня комітет Парламентської асамблеї ОБСЄ схвалив резолюцію щодо мілітаризації Росією Криму, Чорного й Азовського морів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: