Клімкін прокоментував «українське питання» на виборах у США

Клімкін прокоментував «українське питання» на виборах у США
За словами ексміністра, Україну «все глибше затягує негативна медійна спіраль, з якої буде дуже важко вибратися без втрат для нашого іміджу»

Американські ЗМІ почали пов'язувати позицію Дональда Трампа щодо військової допомоги Україні з тиском у справі Байдена - ексміністр

Ексміністр закордонних справ Павло Климкін вважає, що за будь-якого розвитку подій на виборах у США, Україні не вдасться уникнути іміджевих втрат.

Про це він написав у Twitter.

Клімкін зазначив, що «американські ЗМІ почали пов'язувати позицію Дональда Трампа щодо військової допомоги Україні з тиском у справі Байдена».

За словами ексміністра, Україну «все глибше затягує негативна медійна спіраль, з якої буде дуже важко вибратися без втрат для нашого іміджу».

Нагадаємо, скандал у США набирає обертів після того, як співробітник розвідки, який обробляв телефонну розмову Трампа з «іноземним лідером», яким може бути президент України Володимир Зеленський, подав скаргу своєму керівництву. Його турбували окремі висловлювання Трампа, які, за даними американських ЗМІ, можуть трактуватися як тиск на українську сторону з метою змусити відкрити розслідування проти сім'ї Джо Байдена, що є безпосереднім конкурентом Трампа на наступних виборах президента США.

Видання The Wall Street Journal із посиланням на джерела, знайомі з ситуацією, повідомило, що під час телефонної розмови президентів США та України в липні цього року Трамп принаймні вісім разів повертався до прізвища Байдена в контексті необхідності ініціювати в Україні розслідування проти його сина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: