Кого «крутять» українські радіостанції. Рейтинг артистів

Кого «крутять» українські радіостанції. Рейтинг артистів
Головний артист українських радіостанцій – гурт Kazka, за рік він отримує біля мільйона ротацій в ефірі. У рейтингу дуже багато пісень російських виконавців
фото УНН

Найротованіші в українському радіоефірі у поточному році: Kazka, Океан Ельзи» та «Антитіла»...

Портал TopHit, який аналізує дані українського радіоефіру, опублікував оновлений рейтинг артистів. Свіжі дані проаналізував український продюсер Олег Боднарчук у соцмережі.

Рейтинг артистів складений за останні дев'ять місяців.

За спостереженнями Бондарчука з цього списку можна зробити такі висновки:

  • перша трійка – українські артисти, в репертуарі яких жодної російськомовної пісні;
  • NK (Настя Каменських), яка посіла четверте місце, «наступає» на цю традицію;
  • Артем Пивоваров – справжній прорив, його «Дежавю» та інші пісні «заюзали» в минулому році;
  • перші три сольні співаки (чоловіки), яких найбільше слухають на радіо в Україні – Артем Пивоваров, Ivan Navi, Сергій Бабкін;
  • Tayanna обігнала Тіну Кароль;
  • Alyosha, Zlata Ognevich, Юлія Думанська та М'ята – чотири «джокери шоу-бізнесу»;
  • пісні Скрябіна опинилися на 13-му місці;
  • російські Artik& Asti та Zivert – в українському ефірі надзвичайно багато пісень;
  • Ірина Білик також в числі найбільш ротованих (біля пів мільйона ротацій в рік). Співачка в тренді вже більше ніж 30 років. Це один з найкращий результатів для усіх співаків, що працюють на українській сцені з часів здобуття Незалежності.

При цьому Боднарчук звертає увагу, що у цьому рейтингу немає відсутні ті виконавці, які заполонили екрани гаджетів в останні роки. Продюсер зауважив, наповнення ефірів радіостанцій не відповідає даним топ-100 Apple Music Ukraine та Spotify. Тобто радіо в Україні наповнене контентом, який не є в переліку найбільш запитуваного в інтернеті.

Рейтинг: TopHit Рейтинг: TopHit

Нагадаємо, легендарний співак, Герой України, народний артист Василь Зінкевич уперше за багато років виступить у Палаці «Україна». Концерт запланували 3 жовтня.

Зазначимо, на сайті президента триває голосування за петицію із вимогою заборонити концертну діяльність російських артистів в Україні. Ініціатором петиції є відомий український продюсер і ведучий Ігор Кондратюк.

Додамо, що російські артисти продовжують спокійно гастролювати регіонами України, пропонуючи українцям «посередній» репертуар з країни-агресорки, на який, як не дивно, тут також є попит.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: