Перша леді України розповіла, чому росіяни перетворюються на маньяків

Перша леді України розповіла, чому росіяни перетворюються на маньяків
Зеленська розповіла, чому військові РФ стали маньяками, коли взяли до рук зброю та прийшли в Україну
фото з відкритих джерел

Вона зауважила, що головну роль у цьому становленні відіграє зневажливе вставлення до будь-якої людини в Росії

Дружина президента України Олена Зеленська висловила припущення, чому підлеглі Путіна перетворюються на маніяків. Про це перша леді України розповіла в інтерв'ю чеському тижневику Respekt.

Зеленська припустила, що таке нелюдське ставлення окупантів до українців може бути пов'язане з тим, що у рідній Росії до них ставляться так само.

«Зараз увесь світ намагається розгадати причину такої нелюдяності росіян. Моя версія - це, перш за все, відображення того, як російська влада ставиться до своїх солдатів і взагалі до людей», – сказала перша леді України.

За її словами, це – це суміш приниженості підлеглих та безкарності сильних. І коли такий принижений підлеглий набуває сили – він стає маніяком, мстить світові.

«Знаєте, найстрашнішими епізодами в історії для мене завжди були вбивства мирних – у Києві є Бабин Яр, де нацисти у другій світовій знищили беззахисне єврейське населення Києва. Здавалося, страшніше нічого не може бути. І ось все повторюється у нас на очах. Я не можу повірити, що такий жах може відбуватися у центрі Європи у ХХІ столітті», – додала дружина президента.

Нагадаємо, нещодавно українські розвідники оприлюднили імена військових РФ, які вчиняли звірства на Київщині та в Маріуполі.

Вони причетні до злочинів проти мирного населення в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: